Resultaten klanttevredenheidsonderzoek
De resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek In de nieuwsbrief van juni hebben we een oproep gedaan om ons te laten weten wat je van onze producten en diensten vindt. Veel klanten hebben aan het klanttevredenheidsonderzoek meegedaan. Daar zijn we erg blij mee! De afgelopen weken hebben we ons verdiept in de uitkomsten hiervan. De resultaten van het […]
28 augustus 2017
Workshops in het najaar van 2017
We krijgen wekelijks mails van mensen die graag mee willen doen en zich afvragen wanneer we weer nieuwe workshops plannen. Op dit moment zijn we druk bezig met het maken van de planning voor het najaar. Omdat er nog veel mensen op de lijst staan, zijn we nu aan het kijken wie mee willen en kunnen doen […]
28 augustus 2017
Aangepaste openingstijden i.v.m. personeelsfeestje
Zondag 27 augustus gaan we, in verband met een personeelsfeestje, een uurtje eerder dicht. Omdat we hopen dat het erg gezellig wordt, gaan we maandag iets later open dan je van ons gewend bent. Om 12:00 uur staan we, fris en fruitig, weer voor je klaar.
23 augustus 2017
3 Weetjes over het snijden van Frans brood
Frans brood hoor je eigenlijk ongesneden te kopen. Dan blijft het brood langer vers. We krijgen met regelmaat vragen over hoe je thuis het best het brood kunt snijden. We hebben het voor je op een rijtje gezet: Met welk soort mes kan brood het best worden gesneden? Brood kan het best worden gesneden met […]
15 juli 2017
Speltbrood, hoe zit het?
De één eet speltbrood omdat hij of zij ervan overtuigt is dat het gezonder is dan bijvoorbeeld volkorenbrood. De ander eet het omdat die het beter kan verteren dan andere broodsoorten. Weer een ander eet speltbrood omdat het lekker brood is. Maar hoe zit het nu precies? Daar zijn de meningen over verdeeld. Wat zit […]
16 juni 2017
Wat is Desembrood?
Wat is zuurdesem? Wij hebben het liever over desem. De meeste mensen denken bij zuurdesem meteen aan het stevige, zure Duitse brood. Maar er zijn veel soorten desembrood en veel methoden om ze te maken. Wij werken volgens de Franse methode. Deze heeft een sterkere melkzuurfermentatie en minder azijnzuurfermentatie dan de Duitse methode. Dat levert […]
23 mei 2017