Hello dear
Welcome To Granny
Granny was the first retaurant to open in Egypt, the resturant was designed with the history in mind we have created a soft industrial dining room, combined with an open kitchen, coffee take out bar and on site coffee roastery.
Start eating better
Daily New Fresh Menus
Granny help you treat yourself with a different meal everyday, thanks to our daily changing menus and our awesome creative chefs!
Quality is the heart
Fresh Ingredient, Tasty Meals
Who said healthy food can’t also be delicious? Granny creative chefs use fresh and seasonal ingredients to make affordable.
Hot & ready to serve
Creative & Talented Chefs
Granny help you treat yourself with a different meal everyday, thanks to our daily changing menus and our awesome creative chefs!

I don't like food that's too carefully arranged; it makes me think that the chef is spending too much time arranging and not enough time cooking.
1995
Grand Opening
Granny was opened in May 6, 1990, the interior was created by the most famous artists. Today our restaurant welcomes 250 people!
2005
Seond Branch
Since the very first day, Granny was a gathering place for teachers, doctors, actors. Therefore we decided to open our second branch!
2017
Great Taste Award
Granny was and still remains not just a restaurant, but also a remarkable part of the culture. We are happy to announce that we claim tate award.

Since our grand opening in May 1995, Granny has won great awards from food critics and organizations all over the world.
- The Good Food Award, Gold Seal (2017)
- The Organic Food Award, Soil Association (2017)
- The Great British & Egyptian Food Award (2016)
- The Food Made Good Award (2015)
- The Great Food Taste Award (2014)
- The Food Award, Egypt (2014)
- The Best Food Award, Egypt (2014)
- The Best Chef in Egypt & Best Restaurant (2013)
- The Best Emerging Egypt Cuisine (2012)
- The Best Dining Experience (2011)
- The Best Chef in Egypt (2010)
- The Egyptian Star (2009)

Wietse

Menno

Tineke
Taste the best
Fresh Ingredient, Tasty Meals
Everyone has taste, even if they don't realize it. Even if you're not a great chef, there's nothing to stop you understanding the difference between what tastes good and what doesn't.
Don’t miss
Our News & Events
Follow our latest news updates to know about our offers, recipes and events. One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well.

Aan de bak
Beste thuisbakker,
Als het goed is heb jij voor de paasdagen bevroren croissantjes gekocht, zodat je met Pa...
16 maart 2023

Geen zondagse ontbijtjes meer
Voor velen van jullie was het een reden om op zondag bijtijds je bed uit te komen: even naar de Franse bakker ...
24 januari 2023

Even bijkomen
Het is een druk jaar geweest. Tijd om uit te rusten en energie op te doen voor het nieuwe jaar: even niet vroe...
1 december 2022

Wegens ziekte gesloten
Wij zijn van maandag 18 tot en met woensdag 20 juli gesloten. Onze broodbakkers zijn ziek. Er worden de komend...
17 juli 2022

Wij zijn even weg
2021 is in veel opzichten een druk en hectisch jaar geweest. Tijd om uit te rusten en energie op te doen voor ...
6 december 2021

Meergranenbrood
Begin april deed de Keuringsdienst van Waarde onderzoek naar meergranen producten. Zo ook naar meergranenbrood...
28 april 2021

Afbakinstructies voor croissants
Beste thuisbakker,
Wij gaan proberen om de stappen duidelijk voor je op een rijtje te zetten, zodat je thui...
15 maart 2021