Voor velen van jullie was het een reden om op zondag bijtijds je bed uit te komen: even naar de Franse bakker voor warme croissantjes. Wandelen met de hond om dan nog even bij ons binnen te wippen. Met de kids in de fietskar broodjes halen voor mama die lekker uit mag slapen. Of aan het einde van je hardlooprondje nog even een lekker broodje mee voor het ontbijt. Ieder had zo zijn reden om langs te komen.

Helaas moeten we jullie vertellen dat een ontbijtje met warme croissantjes en lekkere broodjes op zondagochtend niet meer kan. We hebben afgelopen maandag bezoek gehad van iemand van de gemeente die ons heeft laten weten dat we per direct op zondagochtend dicht moeten blijven.

We vinden het heel erg jammer. De afgelopen jaren hebben we met veel liefde en plezier jullie broodjes, baguettes, croissantjes en meer gebakken.

Maar er is ook goed nieuws! We gaan iedere zondag om 12:00 uur open: precies op tijd voor de lunch! En terwijl jij op zondag lekker uitslaapt, bakken wij je broodjes:)

Tot zondag, á plus!

Related Posts

Comments (3)

 1. G de Greef schreef:

  En de supernarkten mogen wel op zondag ovchtend al open. Hardwerkende zelfstandigen wordt weer belemmerd om n centje te verdienen, door kromme regels.

  1. Edwin Seelen schreef:

   Het is inderdaad te belachelijk voor woorden dat er steeds vaker met 2 maten wordt gemeten…In mijn optiek zijn er anno 2023 zoveel culturen en geloven dat de ‘heilige’ zondag naar eigen cultuur of geloof ingedeeld kan en mag worden…Toch succes gewenst met uw onderneming, jullie beroepsgroep had het toch al makkelijk met de huidige energieprijzen..

 2. P. Progressie schreef:

  Tijd voor de gemeente Groningen om bij te draaien en mee te gaan met de moderne en veranderende leef- en werkwijzen van mensen en bedrijven. Zelf heb ik regelmatig contacten binnen de gemeentelijke politiek en het is bizar om te zien hoe dit alles achter de schermen (on)democratisch, ouderwets en ondeskundig verloopt. De lobby van de christen club speelt op de achtergrond natuurlijk ook een stevige rol alsmede het argument dat het slecht zou zijn voor de kleine middenstander.
  Er zijn echter ook kleine middenstanders die van hun bedrijf hun passie hebben gemaakt en zelf meer zeggenschap willen over hun openingstijden, dit in tegenstelling tot collega middenstanders die hun bedrijf als hobby hebben en graag meer zeggenschap willen over hun vrije tijd. Dan is er ook nog het feit van de rekeningen die de gemeente maar al te graag verstuurd en dan over het terugverdien moment vervolgens moeilijk gaan zitten doen?
  Kortom willen we nu vooruit of blijven we hangen in…
  voorlopig lekker blijven hangen dus!

  Tip: voormensen die graag naar de toekomst willen, stuur deze hangende politici weg!

  P.

Leave A Comment