Voor velen van jullie was het een reden om op zondag bijtijds je bed uit te komen: even naar de Franse bakker voor warme croissantjes. Wandelen met de hond om dan nog even bij ons binnen te wippen. Met de kids in de fietskar broodjes halen voor mama die lekker uit mag slapen. Of aan het einde van je hardlooprondje nog even een lekker broodje mee voor het ontbijt. Ieder had zo zijn reden om langs te komen.

Helaas moeten we jullie vertellen dat een ontbijtje met warme croissantjes en lekkere broodjes op zondagochtend niet meer kan. We hebben afgelopen maandag bezoek gehad van iemand van de gemeente die ons heeft laten weten dat we per direct op zondagochtend dicht moeten blijven.

We vinden het heel erg jammer. De afgelopen jaren hebben we met veel liefde en plezier jullie broodjes, baguettes, croissantjes en meer gebakken.

Maar er is ook goed nieuws! We gaan iedere zondag om 12:00 uur open: precies op tijd voor de lunch! En terwijl jij op zondag lekker uitslaapt, bakken wij je broodjes:)

Tot zondag, á plus!

Related Posts

Comments (2)

  1. G de Greef schreef:

    En de supernarkten mogen wel op zondag ovchtend al open. Hardwerkende zelfstandigen wordt weer belemmerd om n centje te verdienen, door kromme regels.

    1. Edwin Seelen schreef:

      Het is inderdaad te belachelijk voor woorden dat er steeds vaker met 2 maten wordt gemeten…In mijn optiek zijn er anno 2023 zoveel culturen en geloven dat de ‘heilige’ zondag naar eigen cultuur of geloof ingedeeld kan en mag worden…Toch succes gewenst met uw onderneming, jullie beroepsgroep had het toch al makkelijk met de huidige energieprijzen..

Leave A Comment