Leer de broodbak-kneepjes van de Franse bakker
Unieke workshops
Eén keer per maand organiseert Broodje van eigen deeg een interessante – maar zeker ook gezellige – workshop met wisselende thema’s. De duur en de kosten van de workshop hangen af van het thema. Doel van de middag: Een beetje kijken in de keuken van de Franse bakker en het zelf ook eens proberen. Want doen is zoveel leuker dan toekijken! Maar dan wel met serieuze ingrediënten en recepten van ambachtelijke signatuur. Uiteraard onder het genot van een drankje, een hapje en veel gezelligheid! En na afloop ga je huiswaarts met een tas vol met zelfgemaakt frans brood en spannende recepten, waarmee je vrienden en familieleden kunt imponeren!
Workshoppen in het najaar
We krijgen veel aanmeldingen voor de workshops. Zoveel, dat de reguliere workshops al vol zitten. Daarom hebben we besloten om in oktober en november een extra workshop te geven. Bij de Workshops vind je meer informatie over welke workshops we in oktober en november gaan geven. Wij verwerken de aanmeldingen in de volgorde van ontvangst. Je ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging met daarin aanvullende informatie over de workshop en de betalingsvoorwaarden.
Helaas: Aanmeldingen zonder persoonlijke gegevens kunnen we niet in behandeling nemen.
Bekijk hier de workshops.