Eclair

Een soes gevuld met een room-achtige vulling van vanille of chocolade. Ze worden afgetopt met een laagje glacage. Zo nu en dan hebben we een tijdelijke special die past bij het seizoen....
Read More

Tartelette

Een klein taartje van zanddeeg met een bodem van amandelcrème. De taartjes worden gevuld met een crème of een fruit mousse. Hierbij kun je denken aan chocolade, champagne, lemon, mango, framboos, etc. Ze worden gegarneerd met merengue, fruit of chocolade. Zo nu en dan hebben we een tijdelijke special die…...
Read More

Tarte

Eigenlijk zijn de taarten hetzelfde als onze tartelettes, alleen dan in het groot. Ook deze zijn van zanddeeg met een bodem van amandelcrème. Zo nu en dan hebben we een tijdelijke special die past bij het seizoen....
Read More

Gâteau

Naast de tartes hebben we ook de echte Franse appeltaart. Gemaakt van luchtige cake met een beetje appellikeur en friszure appel. Het soort appels verschilt per seizoen. Als hij uit de oven komt wordt hij afgemaakt met een laagje abrikozengelei. Dat is een alternatief voor gelatine, maar dan op basis…...
Read More

Biscuits

Naast de patisserie hebben we ook verschillende koeken. De madeleines, chocolate chip cookies, oatmeal cookies en brownies. In het najaar kun je ook bij ons terecht voor speculaasbrokken en gevulde speculaas. Niet echt Frans, maar wel erg lekker....
Read More

Specials

Speciale dagen vragen om speciale taarten en taartjes. Daarom proberen met regelmaat iets nieuws te bedenken. Hierbij kun je denken aan Valentijnsdag, Pasen, Koningsdag, Moederdag en Vaderdag, Sinterklaas en Kerst....
Read More