Zoals je misschien al weet, gaat er dit jaar veel veranderen in onze straat. Er komt veel ruimte voor voetgangers en fietsers. Ook keert een stukje historie in het straatbeeld terug. Kortom, de Brugstraat wordt een beetje in oude glorie hersteld. Voordat het zover is, moet er nog een hoop gebeuren. En dat zal overlast met zich meebrengen. Onze bakkerij zal een tijdje minder goed bereikbaar zijn.

De gemeente heeft beloofd om de overlast zo veel als mogelijk is te beperken, zodat wij – en de andere winkels in de straat – bereikbaar blijven. In februari en maart zullen er voorbereidende werkzaamheden plaatsvinden. Na Koningsdag gaat het grote werk beginnen. Met dus de minder goede bereikbaarheid. We zullen je op de hoogte te houden, zodat je weet hoe je het beste bij ons kunt komen.

Wil je meer weten over de plannen? Via deze link kom je op de site ‘Ruimte voor jou’. Bekijk de animatie en fiets door de Astraat en Brugstraat om zelf te ervaren hoe mooi het gaat worden. Ondanks dat deze animatie iets verouderd is, is het toch erg leuk om er even doorheen te fietsen. De gemeente gaat proberen om binnenkort een vernieuwde versie op de site te publiceren.

Foto door Groninger Gezinsbode

Related Posts

Leave A Comment