Vrijdag 8 mei om 11 uur heeft Vicky Littlejohn onze winkel geopend. Heel bijzonder en erg leuk. Na de opening stond de winkel afgeladen vol met familie, vrienden en klanten. Hard werken, maar erg leuk. We zijn eindelijk van start!

We hebben onze eerste week achter de rug, een bijzondere week. Iedere dag was een uitdaging. Wat kunnen we vandaag verwachten, hoeveel brood moeten we bakken, hoeveel patisserie moeten we maken? De ene dag hadden we teveel, de andere dag te weinig of net genoeg. We hebben geen vergelijkingsmateriaal, dus is het nog zoeken naar de juiste balans. Er is geen soortgelijke bakkerij in de buurt waar we kunnen afkijken. We moeten het dus helemaal zelf uitvinden. Echt een uitdaging!

De afgelopen week hebben we veel complimenten gehad over onze winkel, de bakkerij en onze producten. Het is erg leuk om te horen wat mensen van onze winkel, ons brood en onze patisserie vinden. De meeste mensen vinden het heerlijk en zijn super blij met onze komst. Sommige mensen moeten wennen aan het franse brood, maar de reacties zijn overwegend positief!

We hebben gemerkt dat een deel van onze klanten erg moet wennen aan het feit dat wij geen contant geld aannemen. Als we uitleggen dat dit is vanwege de hygiëne en de veiligheid van onze medewerkers is er toch veel begrip. Hier en daar een uitzondering, maar dat weegt niet op tegen de positieve reacties. Het is voor iedereen even wennen!

In de afgelopen week hebben we diverse suggesties en tips gekregen. Zo misten sommige mensen olijvenbrood. Dit hebben we nu, sinds twee dagen, in ons assortiment. Ook zijn er een aantal klanten die een hondenhaak missen. We mogen geen honden toelaten in onze winkel, maar het aanbrengen van een hondenhaak mag ook niet. Omdat we in een monumentaal pand zitten, is de gemeente in dat soort zaken erg streng. We gaan de komende tijd bekijken hoe we dit op kunnen lossen. Heeft u nog tips, suggesties of mist u iets in ons assortiment? Laat het ons weten!

opening_bved

Related Posts

Leave A Comment