Met regelmaat krijgen wij de vraag of we herbruikbare broodzakken verkopen.

We vinden het idee achter de broodzak erg goed, maar we wilden er eerst meer over weten: blijft het brood vers en hoe doet hij het in de diepvries? Daarom hebben we testers gezocht om de herbruikbare broodzak uit te proberen. Zij hebben de zak getest in de broodtrommel en in de diepvries.

Van de testers hebben we teruggekregen dat de zak het in de diepvries goed doet. Het brood blijft vers en de korst blijft knapperig. In de broodtrommel doet hij het ook best goed. De mensen die de zak in de broodtrommel hebben bewaard merkten dat het brood twee dagen goed blijft. De dag na aankoop is het brood nog lekker, maar de korst is minder knapperig. De meeste testers geven aan dit geen probleem te vinden, omdat ze het brood meestal binnen 1 tot 2 dagen op hebben. Langer bewaren is voor hen niet nodig. Deze ervaringen gelden voor zowel gesneden als ongesneden brood. Omdat het merendeel van de testers enthousiast is, hebben we besloten om de herbruikbare broodzakken aan te schaffen.

De broodzakken zijn er in twee maten. In de grote zak past onze pain d’alouette. Al onze andere broden passen in de kleine zak. De kleine broodzak kost € 3,65, de grote kun je kopen voor € 4,65. Natuurlijk voorzien van een stempel van Broodje van eigen deeg.

Diepvries ervaringen

  1. “Als je ‘m met je vingers dubbelklapt knapt hij nog en bij het eten ook.” – Trix
  2. “Ook ‘het midden’ was heerlijk zacht en vers.” – Rina
  3. “Het brood blijft even vers in beide verpakkingen.” – Catharina
  4. “Ik ben blij verrast!” – Birthe

Broodtrommel ervaringen

  1. “Vooral de knapperige korst is een beetje taai geworden.” – Sigrid
  2. “Vanbinnen was het brood nog heerlijk ‘vochtig’.” – Annette
  3. “Helaas bleef het maar twee dagen eetbaar.” – Hilde

Groentelade ervaring

  1. “Het brood bleef best goed. Werd niet veel droger dan anders.” – Alida

Related Posts

Leave A Comment