Pain d’alouette

Het dankt zijn naam aan de Leeuwerik: een beschermd vogeltje in Frankrijk. Dit brood is gemaakt van tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem, een geroosterde zadenmix en een beetje zeezout. Het is een 100% desembrood....
Read More

Tourte d’alouette

Dit brood is gemaakt van tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem, een geroosterde zadenmix en een beetje zeezout. Het is een 100% desembrood. Dit is hetzelfde brood als de pain d’alouette, maar dan in een kleiner formaat....
Read More

Pain de campagne

Is een puur brood dat bestaat uit tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem en een snufje zeezout. Ook dit is een 100% desembrood. De desem die we voor dit brood gebruiken is een milde desem....
Read More

Pain complet

Een volkorenbrood, bereid met tarwevolkorenmeel, speltvolkorenmeel, volkoren desem, een klein beetje gist en een snufje zeezout....
Read More

Pain aux céréales

Een karakter vol brood, bereid met tarwebloem, roggebloem, desem, gist, zeezout en een geroosterde biologische zadenmix van vlas, soja, lijnzaad en zonnebloempitten. Op zaterdag hebben we dit brood ook in een grote variant: de grand céréales....
Read More

Pavé d’arthur

Een zacht en luchtig brood. Gebakken van tarwemeel, maismeel, gerst, geroosterde rogge en boekweit, met een mix van bruine en gele zaden. Hij krijgt zijn bruine kleur door de geroosterde roggedesem. Lekker bij de pasta. Ook verkrijgbaar in petit pain formaat....
Read More

Pain d’ épeautre

Dit is een 100% spelt brood. Bereid met spelt bloem, spelt volkorenmeel én speltvolkoren desem en een klein beetje zeezout. Ook gaat er een zadenmix door van havervlokken, rijstvlokken, lijnzaad en honing. We hebben van dit brood ook de kleine variant: de petit pain die is afgetopt met een zadenmix....
Read More

Pain de quinoa

Quinoa is een bron van eiwit en de mineralen koper en magnesium. Het bevat vezels, vitamine B en E en ijzer. Omdat quinoa geen graan is, bevat het geen gluten. In ons quinoa brood zit ook tarwebloem (waar wel gluten in zit), een zadenmix, desem, een klein beetje gist en…...
Read More

Pain de seigle

Dit brood wordt gebakken van tarwebloem, roggebloem, desem, een klein beetje gist en zeezout. Omdat het brood voor 1/3de uit roggebloem bestaat is het geen zwaar en donker brood. Het heeft een stevige structuur en is licht van kleur....
Read More

Pain d’avoine

Dit haverbrood is gebakken van tarwebloem, roggebloem, haver, desem, een klein beetje gist en een snufje zeezout. Het is een zacht brood....
Read More