Het dankt zijn naam aan de Leeuwerik: een beschermd vogeltje in Frankrijk. Dit brood is gemaakt van tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem, een geroosterde zadenmix en een beetje zeezout. Het is een 100% desembrood....
Dit brood is gemaakt van tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem, een geroosterde zadenmix en een beetje zeezout. Het is een 100% desembrood. Dit is hetzelfde brood als de pain d’alouette, maar dan in een kleiner formaat....
Is een puur brood dat bestaat uit tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem en een snufje zeezout. Ook dit is een 100% desembrood. De desem die we voor dit brood gebruiken is een milde desem....
Een karakter vol brood, bereid met tarwebloem, roggebloem, desem, gist, zeezout en een geroosterde biologische zadenmix van vlas, soja, lijnzaad en zonnebloempitten....
Een zacht en luchtig brood. Gebakken van tarwemeel, maismeel, gerst, geroosterde rogge en boekweit, met een mix van bruine en gele zaden. Hij krijgt zijn bruine kleur door de geroosterde roggedesem. Lekker bij de pasta. Ook verkrijgbaar in petit pain formaat....
Dit is een 100% spelt brood. Bereid met spelt bloem, spelt volkorenmeel én speltvolkoren desem en een klein beetje zeezout. Ook gaat er een zadenmix door van havervlokken, rijstvlokken, lijnzaad en honing....
Quinoa is een bron van eiwit en de mineralen koper en magnesium. Het bevat vezels, vitamine B en E en ijzer. Omdat quinoa geen graan is, bevat het geen gluten. In ons quinoa brood zit ook tarwebloem (waar wel gluten in zit), een zadenmix, desem, een klein beetje gist en…...