Pain d’alouette

Het dankt zijn naam aan de Leeuwerik: een beschermd vogeltje in Frankrijk. Dit brood is gemaakt van tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem, een geroosterde zadenmix en een beetje zeezout. Het is een 100% desembrood....
Read More

Tourte d’alouette

Dit brood is gemaakt van tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem, een geroosterde zadenmix en een beetje zeezout. Het is een 100% desembrood. Dit is hetzelfde brood als de pain d’alouette, maar dan in een kleiner formaat....
Read More

Pain levain

Een lichtbruin brood gebakken van steengemalen biologisch Frans meel. Een 100% desembrood, dat dezelfde grootte heeft als de grand céréales....
Read More

Pain de campagne

Is een puur brood dat bestaat uit tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem en een snufje zeezout. Ook dit is een 100% desembrood. De desem die we voor dit brood gebruiken is een milde desem....
Read More

Pain complet

Een volkorenbrood, bereid met tarwevolkorenmeel, speltvolkorenmeel, volkoren desem, een klein beetje gist en een snufje zeezout....
Read More

Pain aux céréales

Een karakter vol brood, bereid met tarwebloem, roggebloem, desem, gist, zeezout en een geroosterde biologische zadenmix van vlas, soja, lijnzaad en zonnebloempitten....
Read More

Pavé d’arthur

Een zacht en luchtig brood. Gebakken van tarwemeel, maismeel, gerst, geroosterde rogge en boekweit, met een mix van bruine en gele zaden. Hij krijgt zijn bruine kleur door de geroosterde roggedesem. Lekker bij de pasta. Ook verkrijgbaar in petit pain formaat....
Read More

Pain d’ épeautre

Dit is een 100% spelt brood. Bereid met spelt bloem, spelt volkorenmeel én speltvolkoren desem en een klein beetje zeezout. Ook gaat er een zadenmix door van havervlokken, rijstvlokken, lijnzaad en honing....
Read More

Pain de quinoa

Quinoa is een bron van eiwit en de mineralen koper en magnesium. Het bevat vezels, vitamine B en E en ijzer. Omdat quinoa geen graan is, bevat het geen gluten. In ons quinoa brood zit ook tarwebloem (waar wel gluten in zit), een zadenmix, desem, een klein beetje gist en…...
Read More

Pain d’avoine

Dit haverbrood is gebakken van tarwebloem, roggebloem, haver, desem, een klein beetje gist en een snufje zeezout. Het is een zacht brood. Dit brood is verkrijgbaar van donderdag tot en met zondag....
Read More