Baguettes

We bakken tijdens deze workshop verschillende soorten baguettes. Je krijgt duidelijke uitleg over hoe je ze maakt. Onder meer technieken om baguettes te vormen en in te snijden komen aan de orde. Na het volgen van deze workshop bak je ze voortaan zelf! Na afloop krijg je je eigen gebakken…...
Read More

Tartelettes

We gaan zanddeeg maken die we gaan vullen met allerlei lekkere vullingen, zoals: citroen crémeux, chocolade framboos crémeux en vanille crème (hangt af van het seizoen). Daarna maken we ze op met verschillende versieringen. Na afloop krijg je heerlijke tartelettes mee naar huis. Meer info & reserveren...
Read More

Desembrood

Tijdens deze workshop staat het fenomeen ‘desem’ centraal. De volgende vragen komen onder andere aan de orde: hoe maak je het, wat is er anders ten opzichte van brood met toegevoegde gist, hoe reken je recepten voor brood met desem uit en hoe onderhoud je desem. We bakken ook verschillende…...
Read More

Baguettes

We bakken tijdens deze workshop verschillende soorten baguettes. Je krijgt duidelijke uitleg over hoe je ze maakt. Onder meer technieken om baguettes te vormen en in te snijden komen aan de orde. Na het volgen van deze workshop bak je ze voortaan zelf! Na afloop krijg je je eigen gebakken…...
Read More

Tartelettes

We gaan zanddeeg maken die we gaan vullen met allerlei lekkere vullingen, zoals: citroen crémeux, chocolade framboos crémeux en vanille crème (hangt af van het seizoen). Daarna maken we ze op met verschillende versieringen. Na afloop krijg je heerlijke tartelettes mee naar huis. Meer info & reserveren...
Read More

Desembrood

Tijdens deze workshop staat het fenomeen ‘desem’ centraal. De volgende vragen komen onder andere aan de orde: hoe maak je het, wat is er anders ten opzichte van brood met toegevoegde gist, hoe reken je recepten voor brood met desem uit en hoe onderhoud je desem. We bakken ook verschillende…...
Read More

Baguettes

We bakken tijdens deze workshop verschillende soorten baguettes. Je krijgt duidelijke uitleg over hoe je ze maakt. Onder meer technieken om baguettes te vormen en in te snijden komen aan de orde. Na het volgen van deze workshop bak je ze voortaan zelf! Na afloop krijg je je eigen gebakken…...
Read More

Tartelettes

We gaan zanddeeg maken die we gaan vullen met allerlei lekkere vullingen, zoals: citroen crémeux, chocolade framboos crémeux en vanille crème (hangt af van het seizoen). Daarna maken we ze op met verschillende versieringen. Na afloop krijg je heerlijke tartelettes mee naar huis. Meer info & reserveren...
Read More

Desembrood

Tijdens deze workshop staat het fenomeen ‘desem’ centraal. De volgende vragen komen onder andere aan de orde: hoe maak je het, wat is er anders ten opzichte van brood met toegevoegde gist, hoe reken je recepten voor brood met desem uit en hoe onderhoud je desem. We bakken ook verschillende…...
Read More