Wij maken onze croissants zelf. Net als in Frankrijk, met roomboter. Heerlijk luchtig én krokant gebakken. Ze zijn zo lekker, dat beleg eigenlijk niet nodig is....
Een naturel croissantje, gedoopt in suikerwater, gevuld met amandelcrème. Afgemaakt met amandelcréme en -schaafsel. Als je gelukt hebt, is hij er ook in de chocolade variant....
Lekker luchtig én krokant gebakken croissantje met een vulling van chocolade. Alsof dat nog niet genoeg is, is de croissant ook afgewerkt met een laagje van chocoladedeeg....
Een croissant gevuld met ham en Gruyère kaas. Geen Franse-, maar een Zwitserse kaas. Gruyère is een zoete kaas met een licht zoute bijsmaak. Hij is romig en smaakt een beetje naar noten....
Deze kaasstengel is gemaakt van croissantdeeg met Italiaanse kruiden en een beetje chilipoeder voor wat pit. Voor het bakken wordt hij door de Gruyére gerold. Niet alleen lekker rond lunchtijd, maar ook als snack is hij erg lekker. Op de borrelplank mag hij eigenlijk ook niet ontbreken....
Dit is het broodje van de dag. Bij ons wisselt het niet per dag, maar proberen wij je ieder seizoen met een andere pain du jour te verrassen. In de zomer kan dat een croissantje met citroen of aardbeien zijn. In het najaar met appel of met brie, pecannoten en…...
Een soort kadetje, maar dan even anders. Het is een zacht, licht zoet, witbroodje. De structuur is zo licht en luchtig, dat het bijna een cakeje is....