Tijdens deze workshop staat het fenomeen ‘desem’ centraal. Desem is een bijzonder goedje, of beter gezegd: Beestje. Het is het geheim van gezond en lekker brood. Dus daar wil je meer van weten, nietwaar? De volgende vragen komen tijdens de workshop aan de orde: hoe maak je het, wat is er anders ten opzichte van brood met toegevoegde gist, hoe reken je recepten voor brood met desem uit en – heel belangrijk – hoe onderhoud je desem. We bakken ook verschillende broden (wel met een klein beetje gist anders zijn we niet op tijd klaar!). Na afloop krijg je -naast je gebakken broden – ook wat desem mee naar huis, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen.
Related Products
Alle workshops
-
Éclair à la Pistache
€3,50
-
Petit pain pavé d’ arthur met zonnepitten
€1,70
-
Tarte hazelnoot vanille
€16,00
-
Éclair à la vanille
€3,50
-
Tarte tiramisu
€16,00
-
Tartelette mango passie
€3,70
-
Croissant aux pommes
€2,80
-
Pain levain
€6,60
-
Chocolate chip cookie
€6,80
-
Granola
€6,40
-
Fudge
€4,50
-
Brownie
€5,00


