Verse ingrediënten en zuivere grondstoffen
Baguette traditionnelle
Baguette traditionnelle
Petite baguette
Petite baguette
Naturel croissant
Naturel croissant
Amandel croissant
Amandel croissant
Chocolade croissant
Chocolade croissant
Ham/kaas croissant
Ham/kaas croissant
Gruyère twister
Gruyère twister
Pain du jour
Pain du jour
Brioche
Brioche
Pain d’alouette
Het dankt zijn naam aan de Leeuwerik: een beschermd vogeltje in Frankrijk. Dit brood is gemaakt van tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem, een geroosterde zadenmix en een beetje zeezout. Het is een 100% desembrood.
Pain d’alouette
Het dankt zijn naam aan de Leeuwerik: een beschermd vogeltje in Frankrijk. Dit brood is gemaakt van tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem, een geroosterde zadenmix en een beetje zeezout. Het is een 100% desembrood.
Tourte d’alouette
Dit brood is gemaakt van tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem, een geroosterde zadenmix en een beetje zeezout. Het is een 100% desembrood. Dit is hetzelfde brood als de pain d’alouette, maar dan in een kleiner formaat.
Tourte d’alouette
Dit brood is gemaakt van tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem, een geroosterde zadenmix en een beetje zeezout. Het is een 100% desembrood. Dit is hetzelfde brood als de pain d’alouette, maar dan in een kleiner formaat.
Pain de campagne
Pain de campagne
Pain aux céréales
Pain aux céréales
Pavé d’arthur
Pavé d’arthur
Pain d' épeautre
Pain d' épeautre
Pain de quinoa
Pain de quinoa
Pain aux cranberries
Pain aux cranberries
Petit pain pavé d’arthur met zonnebloempitten
Een zacht en luchtig broodje. Gebakken van tarwemeel, maismeel, gerst, rogge en boekweit en een mix van bruine en gele zaden. Hij krijgt zijn bruine kleur door de geroosterde roggedesem. Met als extra een topping van zonnebloempitten.
Petit pain pavé d’arthur met zonnebloempitten
Een zacht en luchtig broodje. Gebakken van tarwemeel, maismeel, gerst, rogge en boekweit en een mix van bruine en gele zaden. Hij krijgt zijn bruine kleur door de geroosterde roggedesem. Met als extra een topping van zonnebloempitten.