Zakelijk

Maak kennis met de zakelijke mogelijkheden van Broodje van Eigen Deeg.

Laat je brood bakken

Volledig op maat

Wij bakken voor verschillende bedrijven in de stad. Niet alleen voor restaurants en cafés, maar ook voor diverse winkels, cateringbedrijven, kantoren en festivals. De producten die we maken zijn heel divers: baguettes; grote broden; kleine broodjes; bierbrood van eigen bostel; bake off; tartes, tartelettes en eclairs; broodjes Fudge, brownie en koeken op maat.

Maatwerk

We gaan dan samen kijken wat je wensen zijn:

– Waar wil je het brood (of iets anders) voor gebruiken?
– Wil je het dagvers of bake off?
– Hebben we het in ons assortiment of gaan we samen met jou een nieuw product ontwikkelen?

Als we duidelijk hebben wat je wensen zijn, gaan wij aan de slag met het ontwikkelen, proefbakken, testen en proeven.

Afhalen

Je kunt je bestelling gemakkelijk bij ons afhalen. Laden en lossen in de Brugstraat is mogelijk van 5:00 – 12:00 uur. Gezien de drukte in de straat is het aan te bevelen om bestellingen voor 10:00 uur op te halen. Dan zijn de meeste winkel nog dicht en valt het met de drukte mee.

Bezorgen

Kun je zelf je bestelling niet afhalen? Geen probleem, bezorgen is mogelijk. De heren van Go-Fast Bicycle Delivery Services bezorgen onze bestellingen. Makkelijk en snel op de fiets door de stad. Onze patisserie per fiets vervoeren is niet mogelijk.

Anderen over onze

Zakelijke service

Restaurant de Haan

Vanaf dag één dat het restaurant opende in Groningen werken wij met het brood van Broodje van Eigen Deeg. De kwaliteit en het assortiment weet onze gasten altijd te verrassen. Er zijn gasten die, bij het proeven van het brood, al weten waar het vandaan komt. Het brood is uniek door het gebruik van de zuurdesemcultuur en dat proef je terug. Volgens ons begint een diner met goed brood en we zijn daarom blij dat we dagelijks met dit product mogen werken.

The Society Shop

Sinds Broodje van Eigen Deeg zich bij ons in de Brugstraat heeft gevestigd verzorgen ze onze ontbijt en lunch momenten. Onze klanten zijn altijd blij verrast bij het zien van de bijzondere croissantjes. Rond Pasen en Kerst valt de stol ook goed in de smaak. De bitterkoekjes en amarena kersten maakt hem echt bijzonder.

Huiskamercafé Lui

Bij Lui serveren we onze broodjes op Pain d'Alouette van Broodje van Eigen Deeg. Het brood is 100% zuurdesem. Stevig en tegelijk luchtig, elastisch en met een lekkere korst. Gewoonweg bijzonder smaakvol brood. Onze gasten zijn telkens blij verrast dat zuurdesem zo lekker kan zijn!

Mahalo

Met heel veel plezier gebruiken wij het speciaal voor ons gebakken biologische brood van Broodje van Eigen Deeg. Altijd heerlijk knapperig aan de buitenkant en zacht van binnen.

Maandelijks vernieuwen wij een gedeelte van ons menu, waaronder het broodje. Het brood wordt vaak belegd met een hummus van de maand met allerlei heerlijks er bovenop. Daarnaast serveren wij bij onze soepen een mooie plak.

Meer informatie?

Wij nemen contact met je op

Vul je gegevens in via het contactformulier, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.