Bestelformulier Kerst 2022

Ook dit jaar hebben we een online bestelformulier, zodat je vanuit huis je bestelling kunt plaatsen. Je kunt thuis – op je gemak – uitzoeken wat je in huis wilt hebben voor je kerstontbijt en -lunch, rekent af en klaar. Hoe fijn is dat? Je kunt je bestelling plaatsen tot en met dinsdag 20 december.

Hieronder kun je je bestelling plaatsen en via de website afrekenen. Wij zorgen dat je bestelling zaterdag 24 december voor je klaarligt.

Afhalen kan in drie verschillende tijdvakken:
09:00 – 11:00 uur
12:00 – 14:00 uur
15:00 – 17:00 uur

Vergeet niet je bestelnummer mee te nemen. Je vindt deze o.a. in de bevestigingsmail die je na je bestelling ontvangt.

Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, laat het ons dan even weten op info@broodjevaneigendeeg.nl, dan sturen we je deze alsnog toe.

Pain

Wij bakken brood van eigengemaakt deeg. Daarbij kiezen we voor zuivere grondstoffen, zonder toevoeging van hulpstoffen. We bereiden ons deeg met respect voor het oude ambacht en lange rijsprocessen met gebruik van desem.
Filters Sorteer resultaten
Pain d’ alouette
6,60
Dit brood is gemaakt van tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem, een geroosterde zadenmix en een beetje zeezout. Het is een 100% desembrood.
Max:
Min: 0
Step: 1
Tourte d’ alouette
3,30
Ook dit brood dankt zijn naam aan de Leeuwerik. Ook gemaakt van tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem, een geroosterde zadenmix en een beetje zeezout. En een 100% desembrood. Dit is de kleine variant van de pain d’alouette.
Max:
Min: 0
Step: 1
Pain aux céréales
3,00
Een karakter vol brood, bereid met tarwebloem, roggebloem, desem, gist, zeezout en een geroosterde biologische zadenmix van vlas, soja, lijnzaad en zonnebloempitten.
Max:
Min: 0
Step: 1
Pain complet
3,40
Een volkorenbrood, bereid met tarwevolkorenmeel, speltvolkorenmeel, volkoren desem, een klein beetje gist en een snufje zeezout.
Max:
Min: 0
Step: 1
Pavé d’ arthur
3,00
Een zacht en luchtig brood. Gebakken van tarwemeel, maismeel, gerst, geroosterde rogge en boekweit, met een mix van bruine en gele zaden.
Max:
Min: 0
Step: 1
Pain d’ avoine (haverbrood)
3,10
Dit haverbrood is gebakken van tarwebloem, roggebloem, haver, desem, een klein beetje gist en een snufje zeezout.
Max:
Min: 0
Step: 1
Pain aux cranberries
4,90
Een stevig brood gebakken van tarwebloem, desem, een beetje gist, een snufje zeezout en honing. Rijk gevuld met cranberries en walnoten.
Max:
Min: 0
Step: 1
Pain de campagne
3,00
Is een puur brood dat bestaat uit tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem en een snufje zeezout. Ook dit is een 100% desembrood.
Max:
Min: 0
Step: 1
Pain d’ épeautre (spelt)
3,70
Dit is een 100% spelt brood. Bereid met spelt bloem, spelt volkorenmeel én speltvolkoren desem, een zadenmix (havervlokken, rijstvlokken en lijnzaad), honing en een klein beetje zeezout.
Max:
Min: 0
Step: 1
Pain levain
6,20
Een lichtbruin brood gebakken van steengemalen biologisch Frans meel. Een 100% desembrood.
Max:
Min: 0
Step: 1
Pain aux olives
3,00
Gemaakt van luchtig wit deeg, bereid met desem en een beetje gist en zeezout. Met een vulling van olijven.
Max:
Min: 0
Step: 1
Pain de quinoa
3,50
Een brood van quinoa, tarwebloem, een zadenmix, desem, een klein beetje gist en een snufje zeezout. Het is een brood met een nootachtige smaak.
Max:
Min: 0
Step: 1
Pain au sucre
4,80
Een brood gemaakt van witbrooddeeg met parelsuiker en kaneel. Een lekker smeuïg zoet brood.
Max:
Min: 0
Step: 1
Filters Sorteer resultaten
Pain de Noël
8,50
Klassieke stol bereid met krenten, rozijnen, gebruineerde hazelnoten, bitterkoekjes en de beste kwaliteit amandelspijs.
Max:
Min: 0
Step: 1
Pain de Noël (de luxe)
9,95
Onze klassieke stol aangevuld met amarena kersen. Gedoopt in witte chocolade en gedecoreerd met pure chocoladesnippers.
Max:
Min: 0
Step: 1
Baguette traditionnelle
2,10
Rustiek gebakken met een dunne krokante korts en een volle romige kruim van binnen. Bereid met tarwebloem, tarwemeel, desem en een beetje gist en zeezout. De échte Franse dus!
Max:
Min: 0
Step: 1
Baguette épi
2,25
Dit is onze baguette traditionelle in breekbrood vorm. Bereid met tarwebloem, tarwemeel, desem en een beetje gist en zeezout.
Max:
Min: 0
Step: 1
Petite baguette au chorizo / au gorgonzola
1,90
Gemaakt van een iets steviger deeg dan de baguette traditionnelle. Deze is er in twee varianten. De ene is gevuld met walnoten en gorgonzola, de andere met chorizo en kurkuma.
Max:
Min: 0
Step: 1
Petit pain
1,40
Een lekker luchtig wit broodje met een knapperige korst.
Max:
Min: 0
Step: 1
Petit pain (graine de pavot / sésame)
1,40
Deze broodjes zijn, net als de naturel variant, luchtig van binnen en knapperig van buiten. Met als extra een topping van maan- of sesamzaad.
Max:
Min: 0
Step: 1
Petit pain aux quinoa
1,50
Quinoa is een broodje met veel vezels, vitamine B en E en ijzer. Het is een broodje met een nootachtige smaak. Lekker met kaas.
Max:
Min: 0
Step: 1
Petit pain pavé d’ arthur
1,50-1,60
Een zacht en luchtig wit broodje. Gebakken van tarwemeel, maismeel, gerst, rogge en boekweit en een mix van bruine en gele zaden. Hij krijgt zijn bruine kleur door de geroosterde roggedesem. Dit broodje is er in twee varianten: met en zonder topping van zonnebloempitten.
Max:
Min: 0
Step: 1
Petit pain aux olives
1,50
Dit broodje heeft dezelfde basis als het naturel broodje, maar heeft een vulling van olijven en Italiaanse kruiden. Lekker voor de lunch, maar zeker ook lekker bij de maaltijd en op de borrelplank.
Max:
Min: 0
Step: 1
Borrelbroodje (chorizo, gorgonzola, pesto, tomaat)
3,00
Dit broodje heeft een basis van fougasse deeg. Verkrijgbaar in 4 varianten: Chorizo met Manchego en Italiaanse kruiden, Gorgonzola met walnoten, pesto met mozzarella en tomaat met mozzarella, pijnboompitjes, Italiaanse kruiden en zeezout.
Max:
Min: 0
Step: 1

Viennoiserie

Net als het brood, maken we ook onze croissants zelf. Dat doen we op de traditionele Franse manier: met roomboter!
Filters Sorteer resultaten
Croissant naturel
1,60
Lekker luchtig en krokant gebakken roomboter croissantje.
Max:
Min: 0
Step: 1
Croissant au chocolat
2,20
Lekker luchtig en krokant gebakken roomboter croissantje met een vulling van chocolade. Afgewerkt met een chocoladedeeg.
Max:
Min: 0
Step: 1
Croissant aux pistaches et chocolat
2,50
Een roomboter croissantje gevuld met pistachecrème, een chocolade staafje en een klein beetje kokos.
Max:
Min: 0
Step: 1
Croissant aux amandes
2,50
Een naturel croissantje, gedoopt in suikerwater, gevuld met amandelcrème. Afgemaakt met amandelcrème en -schaafsel.
Max:
Min: 0
Step: 1
Filters Sorteer resultaten
Croissant aux pommes
2,70
Lekker luchtig en krokant gebakken roomboter croissantje met daarop een bedje van appel.
Max:
Min: 0
Step: 1
Croissant au jambon Gruyère
2,70
Een croissant gevuld met ham en Gruyère kaas. Geen Franse-, maar een Zwitserse kaas.
Max:
Min: 0
Step: 1
Gruyère twister
2,00
Deze kaasstengel is gemaakt van roomboter croissantdeeg met Italiaanse kruiden en een beetje chilipoeder voor wat pit. Voor het bakken wordt hij door de Gruyére gerold.
Max:
Min: 0
Step: 1
Petite brioche (bolletjes)
1,60
Is een zacht, licht zoet, witbroodje. De structuur is zo licht en luchtig, dat het bijna een cakeje is.
Max:
Min: 0
Step: 1

Patisserie

Ook onze patisserie is van Eigen deeg. Handig om te weten: wij verwerken geen rauw ei in onze producten.
Filters Sorteer resultaten
Éclair á la cerise / Éclair à la vanille
3,20
Een soes gevuld met een room-achtige vulling van kers of vanille. Gegarneerd met een laagje kers of vanille.
Max:
Min: 0
Step: 1
Tartelette au citron vert meringue
3,20
Een klein taartje van zanddeeg met een bodem van amandelcrème. De taartjes worden gevuld met citroen cremeux. Gegarneerd met een laagje meringue.
Max:
Min: 0
Step: 1
Tartelette aux framboises
3,20
Een klein taartje van zanddeeg met een bodem van amandelcrème en frambozen. Gevuld met frambozen confituur. Gedecoreerd met vers fruit.
Max:
Min: 0
Step: 1
Tartelette mango passie
3,50
Een klein taartje van zanddeeg met een bodem van amandelcrème. Met daarop een schijf van mango passie crémeux. Afgemaakt met een gele glasache gemaakt van witte chocolade. Gedecoreerd met fruit en een chocolaatje.
Max:
Min: 0
Step: 1
Tartelette panna cotta
3,50
Een klein taartje van zanddeeg met een bodem van amandelcrème. Gevuld met een witte chocolade ganache. Met daarop een halve bol van vanille panna cotta, gemaakt met Madagaskar vanille. Gedecoreerd met een chocolaatje.
Max:
Min: 0
Step: 1
Tartelette tiramisu
3,20
Een klein taartje van zanddeeg met een bodem van amandelcrème. Gevuld met pure chocolade. Met daarop een crème van gekarameliseerde koffie. Gedecoreerd met cacao.
Max:
Min: 0
Step: 1
Filters Sorteer resultaten
Tarte au citron vert meringue
14,00
Een taart van zanddeeg met een bodem van amandelcrème. De taart wordt gevuld met citroen cremeux. Gegarneerd met een laag meringue.
Max:
Min: 0
Step: 1
Tarte aux framboises
13,50
Een taart van zanddeeg met een bodem van amandelcrème en frambozen. Gevuld met frambozen confituur. Gedecoreerd met vers fruit en een chocolaatje.
Max:
Min: 0
Step: 1
Tarte panna cotta
14,50
Een taart van zanddeeg met een bodem van amandelcrème. Gevuld met een witte chocolade ganache. Met daarop een halve laag van vanille panna cotta, gemaakt met Madagaskar vanille. Gedecoreerd met frambozen en meringue.
Max:
Min: 0
Step: 1
Tarte tiramisu
14,50
Een taart van zanddeeg met een bodem van amandelcrème. Gevuld met pure chocolade. Met daarop een crème van gekarameliseerde koffie. Gedecoreerd met cacao.
Max:
Min: 0
Step: 1
Gâteau aux pommes
9,50
Gemaakt van luchtige cake met een beetje appellikeur en fris zure appel. Het soort appels verschilt per seizoen. Als hij uit de oven komt wordt hij afgemaakt met een laagje abrikozengelei. Dat is een alternatief voor gelatine, maar dan op basis van fruit en pectine.
Max:
Min: 0
Step: 1

Overig

Filters Sorteer resultaten
Madeleine
0,80
Een klein luchtig Frans cakeje bereid met boter, citroen en honing in de vorm van een schelp.
Max:
Min: 0
Step: 1
Rocher coco
5,40
Een koekje gemaakt van kokos, kristalsuiker en eiwit. Een zakje met 6 stuks.
Max:
Min: 0
Step: 1
Oatmeal raisin cookie
6,00
Deze koeken worden gemaakt van deeg dat bestaat uit tarwebloem, roomboter, witte en bruine basterdsuiker, kristalsuiker en eieren. In de oatmeal raisin gaan havervlokken, rozijnen en een beetje kaneel. Een zakje met 4 stuks.
Max:
Min: 0
Step: 1
Chocolate chip cookie
6,00
Deze koeken worden gemaakt van deeg dat bestaat uit tarwebloem, roomboter, witte en bruine basterdsuiker, kristalsuiker en eieren. In de chocolate chip gaat veel chocolade: bruine en witte. Een zakje met 4 stuks.
Max:
Min: 0
Step: 1
Filters Sorteer resultaten
Brownie
4,00
Deze wordt gebakken van een deeg van tarwebloem, roomboter en eieren. Met lekker veel chocolade, pecannoten, slagroom, vanille en zeezout.
Max:
Min: 0
Step: 1
Fudge
3,90
Onze fudge is zacht en romig van smaak. Dat komt door de Dulcey chocolade, de witte chocolade, de slagroom en de roomboter.
Max:
Min: 0
Step: 1
Granola
5,90
Ook de granola maken we zelf. Dat doen we met pecannoten, hazelnoten, amandelen, kokosvlokken, pompoenpitten, zonnebloempitten en havervlokken. We roosteren de granola, waardoor hij lekker knapperig is en de noten meer smaak krijgen.
Max:
Min: 0
Step: 1