Dit jaar gaat het allemaal anders dan we gewend zijn. Uitgebreid inkopen doen voor Kerst is er niet bij. Als we de deur uit gaan, doen we dat in ons eentje en is uitgebreid overleggen in de winkel er niet bij. 

Onze Ranco weer druk geweest met het maken van een online bestelformulier, zodat je vanuit huis je bestelling kunt plaatsen. Je hoeft dus niet meer naar de winkel te komen om een bestelformulier op te halen. Je kunt nu thuis – op je gemak – uitzoeken wat je in huis wilt halen voor je kerstontbijt en -lunch, rekent af en klaar. Hoe fijn is dat?

Wij zorgen dat je bestelling op donderdag 24 december voor je klaarligt. Je kunt deze afhalen in 2 verschillende tijdvakken: tussen 9:00 – 12:00 uur of tussen 12:00 – 16:00 uur. Tijdens het bestellen kun je zelf een tijdvak kiezen.

Vergeet niet je bestelnummer mee te nemen als je je bestelling komt afhalen!

Let op: bestellen is niet meer mogelijk.

Related Posts

Leave A Comment