Verse ingrediënten en zuivere grondstoffen
Baguette traditionnelle
Baguette traditionnelle
Petite baguette
Petite baguette
Naturel croissant
Naturel croissant
Amandel croissant
Amandel croissant
Chocolade croissant
Chocolade croissant
Ham/kaas croissant
Ham/kaas croissant
Gruyère twister
Gruyère twister
Pain du jour
Pain du jour
Brioche
Brioche
Pain d’alouette
Het dankt zijn naam aan de Leeuwerik: een beschermd vogeltje in Frankrijk. Dit brood is gemaakt van tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem, een geroosterde zadenmix en een beetje zeezout. Het is een 100% desembrood.
Pain d’alouette
Het dankt zijn naam aan de Leeuwerik: een beschermd vogeltje in Frankrijk. Dit brood is gemaakt van tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem, een geroosterde zadenmix en een beetje zeezout. Het is een 100% desembrood.
Tourte d’alouette
Dit brood is gemaakt van tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem, een geroosterde zadenmix en een beetje zeezout. Het is een 100% desembrood. Dit is hetzelfde brood als de pain d’alouette, maar dan in een kleiner formaat.
Tourte d’alouette
Dit brood is gemaakt van tarwemeel, -bloem, roggebloem, desem, een geroosterde zadenmix en een beetje zeezout. Het is een 100% desembrood. Dit is hetzelfde brood als de pain d’alouette, maar dan in een kleiner formaat.